Een beetje over de geschiedenis van de rock …

De luisteraars en ook de liefhebbers van rock muziek,

deze websites geeft U onder lapidaire, met als ondertitel een Korte achtergrond van de wereld van rock XX. eeuw wilde de conferentie met de geschiedenis van de wereld van de rock muziek in die periode. Dit is een zeer algemene herinnering van wat er gaande was in de enorme beat, vooral naar het westen vanuit onze grenzen.

We beginnen in de jaren vijftig van de zwarte

We beginnen in de jaren vijftig van de zwarte In de jaren zestig we beschrijven de geboorte zo goed als pracht van liverpool, evenals later celobritského Mersey beat en de witte gitaar, britse of zelfs in de zee, beschrijven we de vooruitgang van de amerikaanse geest en ook funk, de factoren voor de introductie van de folk-rock, we wijzen onder de grond scène in De golden state, New York als in Londen. Veel van de jaren zeventig het zal zeker ons naar acid rock met hun takken, southern rock, glam-rock evenals AOR, we lopen de kunst, maar ook progressieve rock, melodieuze pop-rock, opnieuw keren we terug naar de folk-rock zo goed als nieuw we bovendien natie rock. We zullen de jazzrock en fusion muziek, meer informatie controleren we uit funk, pop-soul, en ook een beetje design disco. Uiteraard zullen wij het licht van de start van de new york city en het engelse hard rock en ook new age subžánry nieuwe romance, futuristische rock en ook gothic rock. We geven een kort spreken over reggae, daarnaast een aantal verschillende bands en hun organisaties of van de scène (R. Ook.Over., San Francisco, kraut-rock, minimalistische rock).

In de jaren tachtig en negentig in meer detail zullen we aanwezig zijn om met name de moeilijke scènes, die goed waren voor de stijlen van zware metalen en ook diverse andere afwijkingen van de acid rock, punk, en maakte hem uit hard core met hun takken en ook aan het einde van het jaar in Seattle zjevivší grunge. We gaan over crossover en ook de industriële, weer gaan we terug naar de rock písničkářům, optie, gotikům, britse kytarovkám alsmede het geheel afwerken met een snelle functie van rap en ook hip-hop, acid jazz,

Wereldmuziek en moderne centrales

Wereldmuziek en moderne centralesOns team denkt dat U verwezen wordt naar een webpagina over de geschiedenis van de wereld van de grote beat plezier. Dat Je nog een keer herinneren dat u van de namen waarvan de nummers die u wilt, of namen die je kan hebben verwaarloosd. En misschien ook wel zal verdoven Je, wat voor soort stilistische diversiteit en ook kleurrijkheid kon schudden nummers te dekken. Bovendien doen zonder te stellen dat een groot deel van de sub-genres als namen voor hen niet verschijnt, kunnen we niet alles.

Zelfs de stijl van de schrijver oplage: als u ervaring in de verschillende huidige websites en tijdschriften over de geschiedenis van de muziek, u zult zeker vinden wat de bron is, het is geheel verschillende trendy functies. Bijvoorbeeld, voor iemand Hendrix hard rock, voor een heavy metal voor de volgende rhythm&& blues, de 4e bespreken funk rock. Dus de verwarring over de verwarring. Die in de huidige verzadigde relativisme of een verrassing. Toch hebben ze deze “meningsverschillen met betrekking tot de projecten” vond plaats vanaf het begin van de rock-achtergrond. Als een resultaat, geen misverstanden, we staat: nadenken over ons tags enigszins met een korreltje zout, het is gewoon echt een algemene categorie, terwijl we beginnen met het hedendaagse genre identificeren. Daarom, als u over een volledig onbekende beginsel, zoals geavanceerde rots, wees niet geschokt– alleen in de oudheid, behoorde tot de sfeer van het moment.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *