Hoe onze rockband Power Pimps werd gemaakt.

Na jaren van individuele vermijden van ook de nejzačouzenějších duiken en weddenschappen een paar willekeurige bezoekers Traband kreeg een vuile geloofwaardigheid en ook een paar honderd routine luisteraars. In dit positieve scenario met de wijziging van het ontwerp bleek als een dwaze daad.

Maar het vond plaats.

Maar het vond plaatsPrimitieve bouw van de eerste Traband in feite gestopt voor veeleisende muziek, reizen, daarom was de oorspronkelijke punkovatý tweetakt herbouwd op de dechno-klezmer-turbo-polka-cabaret 5 cylindervormige buizen. Het nieuwe geluid van de band was de eerste betrokkenheid van de trompettist Joan Modráčkové en een beetje later ook tubisty Robert Škarda. De scheiding van bassist Michal kliner links en de vervanging van de drummers de versnelling van de verandering van het geluid van de elektrische big beat, akoestische en messing line-up (trompet, tuba, klarinet, accordeon, banjo, drums). Het werd ontdekt, dat de wereld niet gewoon en ook elders speelt het indrukwekkend en ook intrigerende songs, die kan reanimeren, het versmelten van de tsjechische liedjes kdedomovmůj. De voortstuwing van de mix begon te trumpetový Traband (of “troubend”) aan te trekken van merk-nieuwe middelen: van de gypsy moll schalen, van joodse klezmer, circus opwinding, van de tsjechische en ook de balkan dechovek, van kramářských flash muziek en verhalen uit de staropražského de afgrond, van pathos funebráckých ceremonies, van přeslazenosti franse chansons, van exaltovanosti arabische bezweringen, van de romantische navy halekaček. Later werd het bekend als “world songs”, de band zelf, desondanks, ontdekt het de voorkeur de naam voor hun stijl: “dechno”

Dans muziek gebruikt blaasinstrumenten.

Dans muziek gebruikt blaasinstrumentenDe Cd “Carrousel” records Traband in de sfeer van de beëindiging eeuw, in de tijd van het circus op een zinkend schip. Blij stemt over ontevreden mannen, gevallen vrouwen, vallen engelen en ook de overlevenden van het leven, brutaal met zijn humeur, nog een eind van de wereld en de ondergang van de rotte wereld. De Cd was tevreden in een zeer positieve reactie van de critici, maar het enige tijd voordat de “nieuwe” Traband komen om te wennen aan het publiek. Het eindigt echter wel dat deze muziek houdt mensen niet alleen in de tsjechische republiek. De band begon te toeren in het buitenland, in eerste instantie als onderdeel van de taken van het Theater Op een vlot, later/ Op de binnenlandse scène; de geweldige hulp singer-songwriter Václav Koubek, waarna de kant met de band begon vaker te verschijnen, en de sterren, Vladimír, op dat moment het zien van een speler op de saxofoon. Met de ontwikkeling van baskřídlovkáře James Schmid, en met het begin van de bemonstering technieken uitgebreid de mogelijkheden van wind-banden. Ruis enigszins experimentele CD “Rijbaan motion picture”( 2002) is písničkovým publicatieblad van de tochten, de soundtrack voor de film van de trabandích reizen wereldwijd. Het primaire thema van de tracks zijn weer de schuur bestaan van alle soorten – van de reizigers, de daklozen, zwervers, mensen rubriek.

Vervanging van de drummers (Peter Vizinu veranderd, de eerste drummer van Václav Pohl) heeft eigenlijk kwam met een terug te gaan naar een moeilijker audio en enkele

Tracks van de eerste looptijd van de band

Tracks van de eerste looptijd van de bandHet Album “Hi-Jah!”( 2004) geeft een overzicht van alles wat de band in zijn aanwezigheid ook daadwerkelijk heeft ondergaan. Eenvoudige rock-en-roll tunes en als de voortzetting van het ongebreideld dechnojízdy, lyrische liefde geloof veel meer zware indrukwekkende verhalen van ridders, rovers en als deserteurs, de mannen de kamer in het vervoer, krasojezdkyních en de apocalyptische ruiters. Dit album de band raakt betrokken bij het grotere publiek bewustzijn, evenals zijn liedjes verschijnen in voorheen ondenkbaar programma keer op de radio en ook op de televisie. De band ontvangt de beloning van de Academie van muziek “Anděl 2004” in het veld “globe songs” en ook het belonen van de “Akropolis Live Songs Awards’ (ALMA) voor de beste real-time de prestaties van 2005. Neem deel aan tal van buitenlandse gerespecteerde festivals Sziget, Rudolstadt, Parijs, Avignon, Danzig, Straatsburg) als opbrengst in de residentiële continue toon reis. Zijn jarenlange muzikale rit vieren trabandité een grote bruiloft prestaties, waarvan de opname is gestart, zowel op CD als DVD onder de naam “Tien Jaar bij het reizen”( 2005 ). Naast het album is niet-traditionele songbook – “Contrabande”, de verhalen van trabandích nummers verfijnd in de vorm van comics. Na het feest van de bruiloft heeft de band besloten om een jaar lang pauze, de rest in de garage en proberen eens te meer herdefiniëren van de aanwezige ruis.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *