Typen snaarinstrument

SNAARINSTRUMENT

violins

String instrumenten die ze verkregen de naam te danken aan de aanpak van het genereren van ton van: afwerking van de kap via de draad zal zeker leiden tot trillen evenals produceert een toon.

Snaarinstrumenten hebben 4 snaren van verschillende dichtheid. De diepste tonen gegenereerde lege (neodermata) draad, terwijl de grotere tonen zich voordoen, schreeuwen, die wordt bereikt door het indrukken van de vingers van zijn linkerhand op de snaren. Alle tools in deze groep zijn gelijk in vorm en ook de bedrijven, maar in verschillende dimensies, frequenties en als de kleuren van de audio.

Deze instrumenten bestonden uit: viool, altviool, cello en dubbele bass

Vandaag op snarige instrumenten die zij daadwerkelijk hebben vastgesteld van de verschillende soorten van viola die bleef in de techniek van de liedjes was upotrebimye vanaf de vijftiende tot de ZEVENTIENDE eeuw. De verbetering en de technische vooruitgang van deze instrumenten is bindend voor de italiaanse stad Cremona, die werden op grote schaal bekend workshops herkend aan de ontwikkelaars van hulpmiddelen voor hun huishouden van Amati, Guarneri en ook Overal.

Viool, de KONINGIN van de instrumenten weinig snaarinstrument producten navise toon in dit team heeft een groot technisch vermogen en, bijgevolg, wordt gebruikt als solo-en kamermuziek, alsook het orkest tool. in haar make-ups de aandacht trekken leiden tunes in visokosnoe register. Vrijwel geen enkele andere auteur die is gemaakt voor dit instrument.

Beroemde viool: Niccolo Paganini, Yehudi Menuhin … bij onze meest populaire John Colonia, Stefan Milenkovic, Nemanja Radulovi. Vandaag de dag zijn ze zeer beroemde Joshua bell, Nigel Kennedy, Vanessa Mae …

iets groter dan de viool en genereert ook een iets diepere tint. Heeft prachtige technologische mogelijkheid, wordt gebruik gemaakt van solo, kamermuziek en orkestwerken.Verblijf op dezelfde manier als de viool. In haar composities, als een regel, wordt aangewezen om de muziek, die wordt geleverd met de viool met net een beetje extra verlaagde tonen.

guitar

het is veel meer dan de altviool evenals zorgt voor een veel diepere toon. Echter, de technologische mogelijkheid is gewoon achter de viool, zodat het zich onderscheidt leiden tunes in een diepe registreren. Gebruikt als solo-en kamermuziek, en ook orchestrale instrument.

de staaf is gemaakt van palissander, Pernambuco (Brazilië) of een andere unieke hout dat is dik, en ook weer dicht.  snaren, die lange tijd gebruik gemaakt van de haren van de staart van rossen, terwijl vandaag de dag gebruik maken snaarinstrumente van de bewerkte versies (plastic spiraal) en kan dag 100-150 in een gudalo  gabica, de verminderde onderdeel van de afzuigkap, en ook die dient voor aanscherping van de snaren.

Het moet worden opgemerkt en ook het aanvullend instrument kalofonium olie de snaren op gudalo. Gemaakt van resin.

Trillingen vak (vak audio) versterkt het geluid van de snaren. Het plafond van smrekova boom izrazene gaten in de vorm van letters f, wat is f-open. Base-brace – de onderkant is gemaakt van de esdoorn. Web page box, bestaande uit zes Durica, waarvan de composities van de dakrand, zo goed als zij voortdurend weergegeven, nog het bandje op de interne kant van zijn de rode doppen. Op de belangrijkste Raad is kobilica (causeway)– slim houten vloer tegels, waarvan de functie is om aan te pak de draad zo goed als voorbij de uitstraling van het snoer op het pakket en de verzadiging van de bovenkant kunt u spelen op elke kabel onafhankelijk.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *